Labels

Iklan

Terma dan Syarat

Semua pembelian di Gadis Bundle adalah tertakluk kepada Terma dan Syarat seperti berikut :-

 1. Setiap item yang dijual adalah sama ada dari USA, Japan atau Korea. Kami mengutamakan kualiti dan hanya menjual baju Gred A sahaja.
 2. Semua item di dalam Gadis Bundle adalah barang secondhand/preloved yang masih dalam keadaan yang baik. 
 3. Jika terdapat item baru akan ditulis status sebagai NEW.
 4. Semua item di dalam Gadis Bundle DIBASUH dan DIGOSOK terlebih dahulu bagi menjaga kualiti barang.
 5. Setiap item yang dibeli boleh ditukar dalam tempoh seminggu dari pembelian jika terdapat masalah dari pihak kami. Kos pos akan ditanggung bersama.
 6. Perkhidmatan pos akan dilakukan pada hari isnin dan jumaat sahaja. Sebarang permintaan pos selain hari tersebut akan dikenakan cas tambahan RM2.
 7. Pembeli boleh buat sebarang booking item selama 24 jam sahaja. Pembeli yang bayar awal akan diberi keutamaan.
 8. Pembayaran dibuat hanya melalui Bank CIMB dan MAYBANK sahaja. Pembeli perlu lampirkan bukti pembayaran melalui email.
 9. Kami tidak bertanggungjawap sekiranya item yang telah dipos tidak sampai kepada pembeli sekiranya kesilapan di pihak Pos Malaysia atau kesalahan alamat. Pembeli diminta untuk menyemak semula alamat yang diberikan sebelum item diposkan.
 10. Pembeli akan diberi Tracking Parcel Number setelah item siap dipos melalui email.
 11. Sebarang promosi yang melibatkan Postage percuma adalah seperti berikut. Pos laju/Ekspress bagi Semenanjung Malaysia manakala Pos parcel untuk Sabah/Sarawak. Pos percuma hanya tertakluk untuk pelanggan di Malaysia sahaja. 

 Terima kasih.


Yang Benar,
admin

Iklan